Fortnite ovog leta stiže na Android


Svetski popularna igra kompanije Epic Games pod nazivom Fortnite stiže i na uređaje sa operativnim sistemom Androd, a to će se dogoditi ovog leta.

Dolazak Fortnite-a je potvrđen u blogu developera u kojem su najavljene nove mogućnosti na kojima je mobilni tim igre radio. One uključuju prilagodljivi ekran i novu funkciju glasovnog chata ekskluzivnu za mobilnu verziju.

"Znamo da je komunikacija ključ dok idete po pobedu, takod a radimo na tome da omogućimo glasovni chat. Osim toga, moći će te razgovarati sa svojim timskim kolegama bez obzira na platformu", navodi se u blogu.

Epic radi i na drugim mogućnostima te opciji "mute", koja sprečava zloupotrebu glasovnog chata.

"Želimo da vam olakšamo da utišate sebe ,a li i druge igrače, kao i da otvorite sve komunikacije jednim dodirom na ekran. Postojaće dugme na ekranu koje će vam to omogućiti", naveo je developer.

Osim navedenih noviteta, Epic Games radi i na gameplayju kao što je pucanje i automatsko trčanje, poboljšanju performansi i uvođenju moda za štednju baterije. Takođe, cilj je ponuditi igračima mogućnost da pristupe statistici.

Fortnite je dostpan za iOS od sredine marta, a ubrzo je stigao na vrh liste App Store-a kada je reč o besplatnom sadržaju. Analitičarska kompanija Sensor Tower procenjuje da je kompanija zaradila 15 miliona dolara zahvaljujući kupovini u aplikaciji u prve tri nedelje dostupnosti na App Store-u. To znači da bi verzija za Android mogla drastično da poveća potencijal igre za stvaranje prihoda.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.