HTC predstavio U12+ smartphone


HTC je danas nakon gomile curenja informacija u javnost i službeno otkrio svoj novi flagship – HTC U12+. Kako kažu iz HTC-a, on je veći, odvažniji i bolji nego ikad, a da li je dovoljno dobar i hoće li ga kompanija dovoljno jako podržati da se suprotstavi konkurenciji pokazaće vrijeme.

Verovatno već znate specifikacije U 12+ iz curenja, ali evo da ponovimo. On dolazi u prepoznatljivom dizajnu vrlo nalik njegovim prethodnicima i ima 6-inčni LCD ekran pa nam nije zapravo jasno šta bi mu to Plus u imenu trebalo značiti. Možda kasnije dobijemo kompaktniji model bez Plusa u imenu...



Sada ima četiri kamere, po dve sa svake strane, najmoderniji Snapdragon 845 sa obiljem RAM-a i data memorije, a baterija kapaciteta 3500 mAh takođe ne bi smela da bude problem. Raduje nas podrška za bežično punjenje, a bilo bi lepo da ima i 3.5 mm audio izlaz, mada HTC se ne slaže sa time.

Cenu i tačan datum dolaska na srpsko tržište još ne znamo, ali iz curenja informacija se imalo videti da će u Kini koštati oko 920 dolara. Hoće li se tako visokom cenom moći nadmetati sa Huawei-evim, Samung-ovim i LG telefonima, videćemo.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.