HTC svoj novi flagship najavljuje iPhone 6 komponentama, evo zašto


Oni koji revno prate baš sve što se tiče smartphone industrije, verovatno su naleteli i na kontroverzu po pitanju HTC U12+ teasera, kojim HTC najavljuje skori dolazak svog novog flagshipa. Naime, primećeno je kako HTC za najavu svog telefona koristi komponente iPhone-a 6. Evo i zašto.

Ako ćete se prisetiti ne tako davne prošlosti i HTC-ovih marketinških investicija u kampanju sa Robert Downey Jr.-om i sličnih, njihova vam finansijska banana i slaba proda njihovih telefona, više vam neće biti nejasna.



Njihov marketinški tim je sad osmislio novu kontroverzu, koja bi im, ponovi li se istorija, mogla doneti više minus nego plus bodova. Naime, nakon objave teasera za medijski event 23.5. na kojem će predstaviti novi HTC U12+, neki su na dotičnom plakatu prepoznali iPhone 6 komponente. Pre svega je tu reč o matičnoj ploči i bateriji iPhone-a 6 sa kojih su uklonjene jabučice. Evo zašto HTC svoj novi flagship najavljuje iPhone 6 komponentama

Nisu sve komponente sa iPhone-a 6 jer ako pomnije pogledate pronaći ćete ukupno 4 kamere, koliko će ih U12+ zaista i imati.

Suočeni as pitanjem, zašto su uzeli fotke komponenti iPhonea 6, iz HTC-a odgovaraju kako su namerno koristili tuđe komponente da bi naglasili da će njihov novi flagship biti "more than sum of all specs" odnosno više od pukog nabijanja komponenti u kućište, kako to po njima radi konkurencija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.