iOS 11.3 doneo probleme na neke iPhone 7 i 7 Plus telefone


iOS 11.3. stigao je u javnu distribuciju pre nešto više od mesec dana i doneo nove Animoji-je, i možda i najiščekivaniju funkciju – detaljan pregled "zdravstvenog" stanja baterije i mogućnost gašenja namernog Apple-ovog usporavanja starijih uređaja. Ova mogućnost bitna je samo za vlasnike starijih modela, ali manji broj njih sa nadogradnjom je dobio i sasvim nove probleme.

Nakon instaliranja iOS-a 11.3., naime, manji se broj korisnika iPhone-a 7 i 7 Plus požalio da im mikrofon uređaja više ne radi kako treba, da ni zvučnik ponekad ne ispušta zvuk, te da se ikona zvučnika prilikom obavljanja poziva zna pretvoriti u sivu, signalizirajući da zvučnik ne radi.

9to5Mac saznaje kako je Apple priznao grešku i napravio vodič za svoje servisere. Donese li korisnik uređaj sa ovakvim problemom, pa čak i ako je izvan garatnog roka, Apple preporučuje da se on (zavisno od intenziteta problema) besplatno popravi ili zameni novim. Nije poznato o kolikom je procentu iPhone-a 7 i 7 Plus reč, ali čini se da je samo vrlo mali broj korisnika za sada prijavio ovaj problem.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.