Najpoznatiji ''hub'' predstavio svoj VPN servis


Najveći internet servis sa sadržajima za odrasle, PornHub, uvek se trudi da bude predvodnik u tehnološkom smislu i prihvaćati nove tehnologije koje njegovim korisnicima donose neke dodatne pogodnosti. Sada su u PornHub-u pokrenuli i sopstveni VPN servis.

VPN usluga PornHub-a naziva se, naravno, VPNHub, a dostupna je za Windows, Mac, iOS i Android uređaje. U osnovnom paketu usluga virtuelnog privatnog servera za kriptovani internet saobraćaj besplatna je za korisnike iOS-a i Android-a, ali uz uslov da se korisnicima prikazuju reklame i da ne mogu birati preko kojeg će servera pristupati Internetu.


Na desktopu i u slučaju da na telefonu želite da imate sve napredne opcije, VPNHub ćete morati da plažate. Cena mesečne pretplate na VPNHub Premium je 12,99 dolara, a godišnje 90 dolara, a iz kompanije navode kako usluga neće biti dostupna u nekolicini zemalja sa kojima SAD ne posluje zbog sankcija, te da imaju saznanja kako bi mogla da bude blokirana u Kini i nekoliko arapskih zemalja koje i inače blokiraju neprikladne sadržaje i kriptovanu komunikaciju.

I u besplatnoj i u premium verziji VPNHub korisnicima nudi neograničen promet i punu brzinu surfovanja – što je neophodno za onaj tip sadržaja koji PornHub-ovi verni korisnici najčešće konzumiraju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.