PNY predstavio memorijsku karticu od od 512 GB


PNY Technologies je unutar svoje Elite serije memorijskih kartica predstavio novi, 512-gigabajtni model. Trenutno je ovo, najveći model u ponudi ovog proizvođača.

Kako stoji u reklamnim materijalima proizvođača, kartica je namenjena širokom krugu uređaja od telefona, tableta, dronova, pa sve do različitih foto i video uređaja. Prema navodima proizvođača, Elite od 512 GB može da uskladišti više od 100.000 fotografija snimljenih u 18 MP kvalitetu.

Kad su u pitanju video sadržaji, na 512-gigabajtni model moguće je snimiti više od 80 sati video materijala snimanog u FHD kvalitetu. Proizvođač navodi kako kartica može da snimljene podatke prenosi brzinom do 90 MB/s.

Brzinu zapisivanja ne navodi, ali kako je kartica UHS-1 najniža očekivana brzina zapisivanja je 10 MB/s. Isto potvrđuje i oznaka V10, koja je tu kako bi se istakla mogućnost zapisivanja video materijala pri najmanje od 10 MB/s.

Detaljnije informacije dostupne su na službenim internet stranicama proizvođača. Cena 512-gigabajtnog modela je oko 350 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.