Samsung Galaxy A9 Star i A9 Lite pojavili se na fotografijama


U bespućima interneta pojavila su se još dva nepredstavljena Samsung-ova modela, a prema informacijama koje prenosi nekoliko izvora, radi se o modelima Galaxy A9 Star i Galaxy A9 Lite. Ono što ih čini prepoznatljivima, odnosno drugačijima od ostalih Samsung-ovih modela, je uspravno smeštena dvostruka kamera, koja neodoljivo podsjeća na onu na iPhone-u X.



Galaxy A9 Star bi trebao da sazrži 6,28-inčni AMOLED ekran, dakle biće otprilike veličine Note-a 8, dok bi baterija trebala da ima kapacitet od čak 3700 mAh. Za sada nema podataka o procesoru, ali bi zato količina RAM-a mogla da iznosi 4 GB. Dvostruka kamera se sastoji od 24+16 MP senzora, a selfie kamera jednog 24 MP senzora.

Drugi model, Galaxy A9 lite, verovatno će biti oslabljena verzija Star verzije. Za sada nije jasno u koji cenovni razred Samsung namerava da uvrsti ova dva modela, ali možemo pretpostaviti da će A9 Star biti nešto jeftiniji od aktuelnog S9 Plusa, a Lite još slabija, namenjena onima kojima je prioritet veliki ekran.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.