Samsung Galaxy Note 9 možda stiže već u julu?


Samsung bi ove godine ponovo mogao da porani sa predstavljanjem Note-a nove generacije. Prema najnovijim spekulacijama, to bi se moglo dogoditi već u drugoj polovini juča, dakle čitavih mesec dana ranije od termina koji bi se inače poklopio sa godišnjicom predstavljanja Note-a 8.

Ovo uranjeno predstavljanje za svrhu navodno ima početak prodaje uređaja tokom avgusta, kako bi se pridobila veća prednost pred lansiranje najveće konkurencije – Apple-ovog iPhone-a nove generacije u septembru.

Prema do sada dostupnim informacijama, Note 9 će izgledati otprilike isto kao i njegov prethodnik, dakle neće biti veće razlike u dizajnu. Ono oko čega se glasine još uvek ne mogu složiti je čitač otisaka prstiju. Naime, nije jasno da li je Samsung uspeo da usavrši ultrazvučnu tehnologiju za in-display čitač koju već neko vreme razvija ili će pribeći tradicionalnom rešenju.

Možda novi in-display čitač otisaka prstiju stigne tek sa Galaxy-jem S10, koji će navodno takođe doživeti raniju premijeru, i to već u januaru na CES-u u Las Vegasu. Najzanimljivije je da bi mesec dana nakon toga, dakle na MWC-u u Barceloni, Samsung mogao predstaviti prvi telefon sa preklopnim, odnosno fleksibilnim ekranom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.