Xiaomi predstavio Mi Router 4 sa pristupačnom cenom


Xiaomi je predstavio novu generaciju svojih routera iz Mi Router serije koja se ne razlikuje previše u odnosu na prethodnike, ali adut mu je njegova cena.

Sam Mi Router 4 ima četiri višesmerne antene (dve su kompatibilne sa frekvencijom 2,4 GHZ, a dve s frekvencijom 5 GHz), dok kućište sa gornje strane sastavljeno od magnezijsko-aluminijske legure, otvori na kućištu sa stražnje strane i termalna pasta koju odlikuje visoka toplotna vodljivost garantuju kvalitetno hlađenje uređaja.

Ugrađeni procesor je MediaTek MT7621A na taktu od 800 MHz, a prisutno je i 128 MB RAM-a, 128 MB flash memorije, dva LAN i jedan WAN port, operativni sistem MiWiFi OS koji se bazira na Open WRT-u te podrška za MiNET za brzo spajanje pametnih uređaja putem jedne tipke.

Bezbednosni aspekt routera čini podrška za WPA-PSK i WPA2-PSK, whitelisting i blacklisting, skrivanje SSID-ja, detekcija napadača te zaštita od DoS napada.

Dimenzije routera su 200 x 179 x 26,29 milimetara. Na kineskom tržištu Mi Router 4 u prodaju stiže 25. maja sa cenom od oko 3200 dinara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.