Galaxy S10 stiže sa zvučnikom u ekranu?


Prošlog meseca, Samsung je na jednom sajmu demonstrirao tehnologiju zvučnika urađenog u sam ekran, ali zajednici koja prati njihove aktivnosti za oko je zapela tek nedavno, nakon što se počelo spekulisati da bi Galaxy S10 trebao da stigne sa ekranom od ivice do ivice i pravom smislu reči, dakle bez zuba, brade i okvira.

Naime, Samsung je demonstrirao tehnologiju protoka zvuka kroz određeni deo ekrana, i to donekle napredniju od piezoelektrične, kakvu smo upoznali u Xiaomi-ju Mi Mix. Kasnije smo vidjeli da je Xiaomi u nasledniku vratio klasičnu slušalicu, jer se ova nije pokazala kao najbolje rešenje.

Prema ovim informacijama, postoji velika šansa da jubilarni Galaxy S10 dobije i dugoočekivani in-display čitač otisaka prstiju, što sve zajedno upućuje na još jednu revoluciju u dizajnu smartfona. Još ostaje za rešiti problem prednje kamere i pripadajućih senzora, jer nismo sigurni da će Samsung pribeći Vivo-vom rešenju kamere koja iskače iz kućišta, što smo mogli videti pre nekoliko nedelja.

Jasno, sve ovo treba uzeti sa velikom dozom rezerve jer je očito da se radi o glasinama. Prve konkretne informacije ćemo verovatno dobiti kako se bude približavao datum službenog predstavljanja. Prema jednima, to će se dogoditi na CES-u u Las Vegasu u januaru, a prema drugima na MWC-u u Barseloni, dakle mesec dana kasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.