Nokia Pro kamera sada za sve Android telefone


Još u doba Nokia Lumia na pokojnoj Windows Phone platformi ti uređaji su imali vrlo sposobne aplikacije kamere sa pregršt opcija. Današnja, nova Nokia odlučila je da oživi Nokia Pro kameru, koju sada u modifikovanom obliku možete instalirati i na druge Android-e.

Nokia Pro kamera još je u ono doba na praktičan i oku prijatan način nudila ručna podešavanja kamere poput ISO osetljivosti, balansa bele boje, dužine i kompenzacije ekspozicije. Smestili su sve te opcije u aplikaciju kamere, a da ona ostane intuitivna i prijatna za korišćenje, što nije nimalo lako ali bi rekli da je Nokia u tome uspela.

Nokia Pro kameru putem OTA nadogradnje upravo sada dobijaju Nokia Androidi poput Nokie 8, a zahvaljujući čoveku, koji se krije iza imena linuxct, Nokia Pro kameru putem modifikovanog apk instalacionog paketa možete preuzeti i instalirati na bilo koji Android telefon.

Na nekima će raditi besprekorno, a na nekima onako. Ukoliko želite, aplikaciju možete preuzeti na ovom linku i obavezno nam javite utiske.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Đuro kaže,

    Fotke su OK, ali mi video snimak ima zelene trake po krajevima


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.