Note 9 će biti predstavljen 9. avgusta


Nakon višenedeljnih nagađanja i spekulacija, danas je stiže i službena informacija. Samsung je objavio da će se tradicionalni Unpacked event održati 9. avgusta, dakle kako se i nagađalo. To je otprilike dve nedelje ranije nego što je prošle godine bio najavljen Note 8.

Za sada nije poznato gde će sam event biti održan, ali u kuloarima se moglo čuti da se radi o New York-u, a istovremeno bi se mogao održati i paralelni event u Londonu.

Podsetimo, prema trenutno dostupnim informacijama, Note 9 se fizički ne bi trebao puno razlikovati od osmice, osim na zadnjem delu, gde bi čitač otisaka prstiju trebao da bude smešten ispod kamere. Spominje se 6,3-inčni ekran, ali najverovatnije glasine sugerišu i mogućnost da on naraste i na 6,44 inča, bez vidljivog povećanja gabarita kućišta.

Pokretačka grupa bi trebala da bude preneta iz Galaxy S9 dvojca, dakle Exynos 9810, odnosno Snapdragon 845 za američko tržište, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a. Novost je što bi obvaj model mogao da stigne u verzijama sa 128, 256 pa čak i 512 GB interne memorije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.