Samsung Galaxy Note 9 - poznate boje kućišta?


Malo po malo, vreme predstavljanja Samsung-a Galaxy Note 9 se približava. Prema trenutno dostupnim informacijama, Unpacked event bi trebao da se održi u New Yorku, negde početkom avgusta. Do sada smo iz glasina saznali da će uređaj izgledati otprilike kao i Note 8, ali imaće logičnije smešten čitač otisaka prstiju, dakle ispod dvostruke kamere na poleđini. In-display čitač očito će biti ostavljen za Galaxy S10, o kojem se takođe na veliko spekuliše.

Novost koja stiže sada je slika sa bojama kućišta, kojih bi ukupno trebalo biti pet. Ako je verovati renderu koji se pojavio na bespućima interneta, u ponudi će biti (žarko) plava, smeđa, crna, svetlo ljubičasta i tamno siva boja kućišta. Hoće li pored navedenih stići još koja, za sada nije poznato.

Od ostalih detalja ponovimo da će Note 9 biti pokretan istom pokretačkom grupom kao Galaxy S9 i S9+, dakle Exynos-om 9810, odnosno Snapdragon-om 845 za američko tržište, a baterija bi mogla da naraste na čak 4000 mAh. Ekran bi trebao da zadrži i ste dimenzije, dakle 6,4 inča.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.