Samsung Galaxy Note 9 stiže 9. avgusta?


Ako je suditi po najnovijim glasinama, Samsung Galaxy Note 9 će biti predstavljen 9. avgusta u New Yorku. Informacija je to koju je preneo Bloomberg, nakon što je postalo izvesno da se Unpacked event ipak neće odigrati krajem jula kao što se isprva mislilo, i to zbog određenih promena u dizajnu uređaja.

Tako nam Note 9 stiže otprilike čitavu godinu nakon Note-a 8, a ako je suditi prema trenutno dostupnim informacijama, od njega se dizajnom neće previše razlikovati.

Prednja strana bi trebala da ostane gotovo ista kao kod osmice, analogno situaciji s Galaxy-jem S8 i S9. Dakle, poleđina bi trebala da doživi određene dizajnerske promene, kako bi se ispravila nelogična pozicija čitača otisaka prstiju.

Ono što u Note-u 9 verovatno nećemo videti, a o čemu se dosta spekulisalo, je in-display čitač otisaka prstiju, čija je premera navodno ostavljena za Galaxy S10. Dvostruka kamera bi trebala da zadrži postojeće 12 MP senzore, ali u nešto drugačijem rasporedu.

Od ostalih detalja recimo da će Super AMOLED ekran imati dijagonalu od 6,4-inča, rezoluciju 1440 x 2960 px, dakle 18.5:9 odnos stranica, Snapdragon 845, odnosno odgovarajući Exynos kao pokretača, 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.