Više Samsung-ovih modela dobija nadogradnju na Android Oreo sledećeg meseca


Nakon nešto manje od godinu dana od puštanja u opticaj, Android 8 Oreo uspeo je da stigne na nekih 5% Android uređaja. Jasno, s obzirom da se radi o otvorenom sistemu, dostupnom doslovno svakom proizvođaču smartfona, a takvih je pozamašan broj, dobro je da je dosegao i toliko.

S druge strane, od zvučnijih imena očekivali smo više, ali čini se da ni njih ova situacija previše ne mori. Međutim, čini se da čekanje neće večno trajati, barem kad je u pitanju Samsung. Naime, turska filijala ove kompanije, koja inače prednjači po davanju korisnih informacija, kaže da će tokom jula Oreo stići na Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) i Galaxy A7 (2017). Pored navedenih uređaja iz A serije, Samsung Turska za jul najavljuje i dolazak Orea na Galaxy J3, Galaxy J5 Pro i Galaxy J7 Pro.

Početak puštanja nadogradnji za sve ove uređaje očekuje se 13. jula, dakle za nešto više od dve nedelje. Ova informacija se verovatno odnosi na tursko tržište, ali gde ima dima, ima i vatre, stoga je za očekivati da se ova invazija Orea ubrzo proširi i na druge krajeve.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ja sam dobio update 1 aprila na a5 2017


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.