Xiaomi sledeće nedelje predstavlja Redmi 6 Pro i Mi Pad 4 uređaje


Prema dosadašnjim glasinama Redmi 6 Pro i Mi Pad 4 uređaji trebali su da budu predstavljeni tokom sledećeg meseca (jul 2018.). Ali kako to obično biva sa glasinama, iste ni ovaj put nisu bile 100% tačne. Naime, Xiaomi je objavio službene nogometne plakate kojim je najavio kako će spomenuti uređaji biti predstavljeni prvog dana sledeće nedelje, odnosno u ponedeljak 25. juna 2018. godine.

Osim termina plakati otkrivaju i pokoju dodatnu informaciju o telefonu Redmi 6 Pro te tabletu Mi Pad 4. Vezano uz telefon, plakat otkriva kako će ekran imati odnos stranica 19:9. Zatim u prvom redu stoje igrači koji na svojim dresovima umesto brojeva imaju ispisana slova "A" i "I" što upućuje na postojanje podrške za AI, odnosno veštačku inteligenciju.

U drugom redu, Xiaomi-jevi igrači na dresovima imaju brojke – "6", "2" i "5". Budući da je datum predstavljanja već naveden pri samom vrhu plakata, brojke bi se mogle odnositi na SoC na kojem će se temeljiti Redmi 6 Pro – Snapdragon 625. U zadnjem redu na dresovima se nalazi jedna četvorka i tri nule koje zajedno čine broj 4000, što je najvjerojatnije referenca na kapacitet baterije koji će biti 4.000 mAh.

Kad je u pitanju tablet Mi Pad 4 Xiaomi nije bio previše rečit, odnosno slikovit. Na plakatu je vidljivo kako se tek jedan igrač sprema izići na fudbalski teren te kako na svom dresu nosi broj 4.

Od specifikacija plakat otkriva tek kako će Mi Pad 4 imati 8-inčni ekran FHD rezolucije. Srećom, deo specifikacija vezano uz SoC, kamere i bateriju koje će biti deo Mi pada 4 poznate su od ranije.

Za sada Xiaomi nije objavio termin kada će biti predstavljen telefon Mi Max 3 tako da ostaje mogućnost da se ranije spominjani julski termin zapravo odnosio upravo na Mi Max 3.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.