Fortnite svaki dan zaradi dva miliona dolara na telefonima


Nema sumnje, Fortnite je trenutno jedna od najvećih igara na svetu, što se jasno vidi i iz zarade koju ova besplatna igra donosi kroz mikrotransakcije svakog dana.

Prema podacima analitičke kuće Sensor Tower, Fortnite je na iOS uređajima u proseku zarađivao 2 miliona dolara dnevno, tokom deset dana na početku 5. sezone igre ovog meseca. Inače, vrhunac zarade bio je 3 miliona koliko je igra zaradila 13. jula. Procena je i kako je igra zaradila više od 150 miliona dolara samo na mobilnim uređajima, a Android verzija tek treba da stigne, piše Gamespot.

O snazi Fortnite-a jasno govori i broj igrača koji prate streaming igre preko Twitch-a, a samo u junu igrači su skupili 126 miliona sati, dok je League of Legends na drugom mestu sa 72 miliona, prenosi PC Mag.

Fortnite ovih dana slavi i prvu godišnjicu nizom raznih rođendanskih izazova, koji uključuju i plesanje ispred jedne od 10 različitih torti koje su postavili u igri. Brojni igrači uključili su se u deljenje lokacija torti preko društvenih mreža.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.