Fortnite za Android stiže ekskluzivno na Galaxy Note9


Mega popularna igrica Fortnite uskoro stiže i na Android telefone i to kako imamo da čujemo, biće neko vreme ekskluza Galaxy-a Note9 iz Samsung-a, koji stiže 9. avgusta.

Ako je za verovati svežim glasinama iz ovog koreskog tabora, Galaxy Note9 sa sobom donosi Fortnite za Android. Naime, Epic će Fortnite za Android predstaviti na Samsung-ovom Unpacked eventu 9. avgusta gde će se pojaviti i Ninja, navodno najjači streamer ove igrice na platformi Twitch.

Oni koji kupe Galaxy Note9 prvih mesec dana će ekskluzivno igrati Fortnite na Android-u, a dobiće i besplatne V dolare i skinove.

Kako se Galaxy Note9 ne bi pregrejavao dok vi igrate Fortnite, Samsung je ugradio posebnu cevčicu, kojom će neutralizovati toplotu, a igračke seanse bi trebale da traju duže jer Samsung Note9 oprema baterijom kapaciteta 4000 mAh.

Navodno će i novi S Pen imati svoju funkciju u Fortnite-u, a biće podržan i Samsung DeX.

U sve to uverićemo se 9. avgusta, za kada je zakazan Unpacked event i predstavljanje Note9 telefona, kojeg Samsung želi osim kao telefon za poslovne korisnike, da predstavi i kao gaming telefon.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.