Google Phone dobio filter za spam pozive


Google je izbacio novu nadogradnju svoje Google Phone aplikacije za Android uređaje.

Podsetimo, radi se o aplikaciji koja služi na mobilnim uređajima sa Android OS-om za uspostavljanje i primanje telefonskih poziva.

Nova verzija pored ispravljenih bugova donosi i novu funkciju – filter protiv spam poziva. Kako mu samo ime kaže, glavni zadatak nove funkcije je da prepozna neželjene pozive, blokira ih bez da pre toga obavesti korisnika o neželjenom dolaznom pozivu.

Kako Google navodi, svaki poziv koji bude prepoznat kao spam poziv, automatski će biti preusmeren u govornu poštu. Korisnici će imati mogućnost naknadnog preslušavanja poziva unutar govorne pošte, ali neće znati kada je tačno poziv stigao. Novu je funkciju Google smestio unutar menija Caller ID & spam gde se može u svakom trenutku i isključiti.Google je omogućio i korisnicima da sami definišu koje pozive (sa kojeg broja) smatraju spamom, kako bi i njih ubuduće preusmeravao na govornu poštu.

Najnovija verzija Google Phone aplikacije stigla je na Google Play prodavnicu gde je možete i preuzeti, pod uslovom da ista podržava vaš telefon.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2019 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.