HTC-ov blokchain telefon u trećem kvartalu ove godine


HTC je izdao službeno saopštenje u kojem navodi da će od trećeg tromesečija ove godine omogućiti pristup prvom svetskom blockchain telefonu pod nazivom Exodus, koji će, kako kažu, "preuzeti kontrolu nad vrednošću koja postoji u ličnom identitetu i podacima te uključuje i vrlo važan cold storage novčanik“.

"U novom internet dobu ljudi su uopšteno svesniji važnosti svojih podataka, a to je savršena prilika da osposobimo korisnike da započnu sa stvaranjem sopstvenog digitalnog identiteta. Exodus je odlično mesto za početak, jer je telefon najličniji uređaj, a ujedno i mesto iz kojeg svi vaši podaci poteču. Uzbuđen sam zbog mogućnosti koje Exodus donosi u decentralizaciji Interneta i njegovog preoblikovanja za modernog korisnika," rekao je Phil Chen, HTC Chief Crypto Officer. Pojava Bitcoin-a i Ethereum-a sa sobom je donela i koncepte digitalne oskudice ("digital scarcity") i NFT nezamjenjivih tokena ("non-fungible tokens" - NFT).

HTC objavljuje partnerstvo sa prvom i najpopularnijom NFT igrom na svetu – Cryptokitties – koju će ekskluzivno distribuirati na mobilnim platformama putem odabranih HTC uređaja, počevši od U12 +. Osim nekoliko skica HTC još nije objavio niti jednu sliku Exodus telefona, ali kažu da ćemo više materijala i informacija o detaljnim specifikacijama dobiti uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.