Huawei telefon sa savitljivim ekranom stiže pre Samsung-a?


O Samsung-ovom fleksibilnom, savitljivom odnosnom preklopnom ekranu slušamo već nekoliko godina, da bi tek nedavno postalo izvesno da će jedan takav uređaj napokon i ugledati svetlost dana. Mnogi izvori navode da će Samsung uskoro predstaviti telefon po nazivom Galaxy X ili Galaxy F, ali ako je suditi po najnovijim glasinama, Huawei bi ga u tome mogao preduhitriti.

Dok je Samsung proteklih pet, šest godina na različitim sajmovima pokazivao inače izvrsna dostignuća u tehnologiji izrade savitljivih OLED ekrana, čini se je Huawei celo vreme potajno pratio događaje i razvijao sopstveno rešenje. Naime, najnovije glasine sugerišu da će i Huawei uskoro predstaviti uređaj sa preklopnim, odnosno savitljivim ekranom, čime će, ako se glasine pokažu kao tačne, Samsung-u definitivno ukrasti show.

Za sada ne raspolažemo nikakvim detaljima, ali je izvesno da bismo jedan takav uređaj mogli ugledati početkom 2019. godine. Naravno, sve ovo i dalje treba uzeti sa dobrom dozom rezerve, a ako su glasine istinite, uskoro će sasvim sigurno isplivati još detalja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.