iPhone bez veće štete preživeo pad sa 130 metara, i sve snimio


Pre nekoliko dana je u zabavnom parku Magical Midway Thrill Park u Orlandu (američka savezna država Florida) turistkinja iz Turske snimala svoju vožnju na jednoj tamošnjoj atrakciji.

Na vrhu StarFlyera, na 130 metara visokom ringišpilu, dok je iPhone-om snimala kako se dobro zabavlja, ispustila je telefon iz ruke.

iPhone 7 koji je koristila nije bio ni u kakvoj zaštitnoj maskici, nastavio je snimati video padajući na tlo, te je na kraju sleteo u podnožju StarFlyera. Zanimljivo, uređaj je ubrzo pronađen putem aplikacije Find My iPhone i na iznenađenje svih nije bio uništen, pa čak ni značajnije oštećen. Vlasnica je na njemu kasnije primetila tek jednu ogrebotinu.

Nije poznato na kakvu je podlogu iPhone sleteo, ali je svakako zapanjujuće da na njemu nije popucalo barem staklo ekrana – kad znamo da pad sa visine manje od metra ponekad zna da bude koban za ekrane mnogih telefona.

Da stvar bude još zanimljivija, srećna vlasnica ovog neuništivog iPhone-a video zabeležen tokom pada učinila je dostupnim medijima, pa je isti ubrzo postao i atrakcija na YouTube-u.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.