iPhone ove godine u više boja


Ming-Chi Kuo, analitičar koji se već godinama prilično uspešno bavi predviđanjima i prikupljanjima insiderskih informacija o svemu vezanom uz Apple, ponovno je u javnost izišao sa podacima koji do sada nisu bili poznati, a tiču se nove linije iPhone-a. Ove jeseni Apple bi, znamo to već neko vreme, trebao da predstavi čak tri nova modela iPhone-a.

Sada Kuo javlja da je saznao kako će novi iPhone-i (za sada nepoznatog imena) ove godine dolaziti u mnogo više boja nego što je to bilo kod modela 7, 8 ili X. 6,5-inčni model koji će figurirati kao naslednik iPhone-a X trebao bi da vude dostupan u crnoj i beloj boji, kao i do sada, uz dodatak nove, zlatne varijante. Ova glasina ima uporište i u činjenici da je u aprilu američki regulator FCC dobio na ispitivanje jedan zlatni prototip iPhone-a X čije su slike završile u medijima.

"Jeftiniji" iPhone sa LCD ekranom dijagonale 6,1" pojaviće se ove jeseni u još šarenijoj postavi: doći će, ako je verovati ovim Kuovim informacijama, u sivoj, beloj, plavoj, crvenoj i narandžastoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.