Apple će u septembru predstaviti tri nova iPhone-a


Otprilike dve nedelje su ostale do Apple-ovog lansiranja nove generacije iPhone-a, a prema glasinama koje su do sada kružile, detaljima koji su procurili i informacijama koje je juče potvrdio Bloomberg, ponovo možemo očekivati tri nova modela.

Jedan od njih, iPhone sa 5,8-inčnim OLED ekranom, trebao bi da bude direktni naslednik iPhone-a X. Drugi i najskuplji trebao bi da ima OLED ekran od čak 6,5 inča, a treći, koji bi cenom trebao da bude nešto povoljniji, trebao bi da dođe sa 6,1-inčnim LCD ekranom. U Bloombergu navode da će zavisno od regiona, dva veća modela biti opremljena dual SIM sistemom.

6,1-inčni iPhone bi trebao da dođe u više različitih boja, a spominju se plava, žuta, crvena, bela, siva i narandžasta, dok bi njihovi aluminijumski okviri trebali da budu neutralno obojeni.

Sva tri uređaja bi trebala da dobiju novi sistem upravljanja gestama, dok bi najveći, 6,5-inčni, trebao da dobije mogućnost proširenog pogleda na sadržaj u horizontalnom načinu, tj. kao na iPad-u.

Što se imena novih iPhonea tiče, u ovom trenutku malo ko može potvrditi nešto suvislo. Bloomberg nagađa da će 5,8-inčni model dobiti ime iPhone Xs, a najveći iPhone Xs Plus.

Sve ove informacije treba uzeti sa rezervom, ali gde ima dima, ima i vatre, tako da većeg odstupanja od njih verovatno neće biti. Naravno, ostaje za videti što će Apple u njih ugraditi, odnosno koje će nove tehnikalije predstaviti, kako hardverske, tako i softverske.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.