Galaxy Note 9 vs. godinu dana stari iPhone X u testu brzine i performansi


Samsung-ov Galaxy Note 9 već se pojavio na američkom tržištu pa izlaze prve recenzije kao i uporedni testovi sa konkurentskim telefonima. Među njima je i neizbežno poređenje sa godinu dana starim iPhone-om X

Poređenje i nije naročito pošteno s obzirom da je iPhone X izišao pre nešto manje od godinu dana i ima upola manje RAM-a ali ima i manji ekran, niže rezolucije. Ovde je reč o klasičnu testu brzine i performansi, a za pobedu je ključan RAM menadžment, koji je na Android-u i iOS-u sasvim drugačiji.

Momak, koji ih je sučelio odradio je u ovom desetominutnom videu pošten posao i suočio Galaxy Note 9 sa 6 GB RAM-a i Snapdragon-om 845 ispod haube sa iPhone-om X sa 3 GB RAM-a i A11 Bionic pokretačkim čipom. Uporedio ih je u brzini pokretanja istih aplikacija, u brzini odrađivanja zadataka, koje smartphoneima zadajemo na dnevnoj bazi i to u dve runde, u brzini pokretanja isključena uređaja, a na kraju ih je suočio i u sintetičkim testovima performansi te poređenju brzine otključavanja čitačem otisaka i Face ID autorizacijom.

Nema nikakve dvojbe da su Note 9 i iPhone X dva vrhunska smartphonea s kojima ne možete pogrešiti, a koji je brži i koliko bi vam to uopšte trebalo da bude važno pogleajte u videu ispod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.