Google One lansiran u SAD-u


Pre gotovo tri meseca Google je najavio kako će svim privatnim korisnicima koji plaćaju neku od usluga skladištenja podataka u njihovom oblaku ponuditi nove paketa. Nove usluge objedinjene su tako u Google One paket koji na jednom mestu objedinjava sve usluge koje pojedinac i njegova porodica imaju zakupljene kod Google-a. Tada je najavljeno kako će nove usluge biti dostupne "uskoro", a dan prvog javnog lansiranja je stigao - ali, samo za korisnike unutar SAD-a.

Privatni korisnici u SAD-u već sada mogu da pređu na usluge paketa Google One, koje nude 15 GB prostora za skladištenje besplatno, 100 GB za 2 dolara, 200 GB za 3 dolara, te 2 TB za 10 dolara mesečno. Za one koji trenutno imaju zakupljeno 1 TB prostora po ceni od 10 dolara, prelazak na Google One značiće da će za istu cenu dobiti dvostruko više prostora.

Osim pojeftinjenja cloud skladištenja, Google će za pretplatnike na nove usluge imati i naprednu korisničku podršku 24 sata dnevno, kao i povremene kredite za plaćanje aplikacija na Google Play prodavnici, popuste na hotele pronađene putem njihove tražilice i slične dodatne sadržaje. Takođe, prednost novih pretplata je mogućnost objedinjavanja više članova porodica koji mogu svoje usluge plaćati putem zajedničkog računa.

Iako je Google One za sada dostupan samo unutar Sjedinjenih Američkih Država, iz Google-a poručuju kako bi se uskoro mogućnost novog oblika pretplate trebala proširiti i za stanovnike ostalih država. Ukoliko želite da sami saznate kada ova usluga postane dostupna i u nas, na ovom mestu možete ostaviti e-mail adresu za kontakt.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.