Mate 20 Lite još nije predstavljen, ali već sada pogledajte detaljnu video recenziju


Huawei ga još nije službeno predstavio, ali Mate 20 Lite već hara internetom. Nakon što je pre neki dan izlistan u pretprodaji poljskog i nemačkog distributera, danas je osvanuo i u detaljnu video pregledu, koji otkriva njegove najvažnije funckije.

Mate 20 Lite biće jedan od tri ili čak četiri Mate 20 telefona iz Huawei-a, kojima će kompanija pokušati da okupira poslednji kvartal ove godine. Prema onom što imamo videti na najslabijem modelu - Mate 20 Lite, Huawei je opet napravio izvrstan posao.

Mate 20 Lite izgleda izvrsno, ima moderan dizajn, onakav kakav je prošle godine ponudio iPhone X po ceni od 1000 evra pa naviše. 6.3-inčni ekran prednju stranu prekriva u impresivnom odnosu, a u notchu na vrhu ima dvostruku kameru (24+2MP).



Na leđima uz čitač otisaka nosi još jednu dvostruku kameru, ovde u konfiguraciji 20MP f/1.8 + 2MP, a iz videa ćete naučiti da podržava i AR trikove te Qmoji pandan Apple-ovom Animoji-u. AI kamere prepoznaje 22 scene, a HDR dobro odrađuje posao u stvarnom vremenu. Video snima u 1080p pri 60fps li ne i 4K kvalitetu.

Ovaj model pokreće 12nm Kirin 710 sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširive microSD karticama, ima 3.5 mm audio izlaz i bateriju kapaciteta 3750 mAh, a puni se 18W USB C punjačem.

U videu ćete uočiti i nekolicinu osveženih softverskih elemenata koje donosi EMUI 8.2, ovde temeljen na Androidu 8.1 Oreo.

Cena bi trebala da mu bude 374 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.