Note9 rastavljen u sitne deliće


Koliko je predstavljanje Samsung-a Galaxy Note9 podiglo prašine, pokazaće vreme, odnosno kad budu poznati prvi prodajni rezultati. Videli smo da dizajn nije ključna stavka za napredak, koji se očito može postići i na drugim frontovima. Ali ipak, mnogi već sada tvrde da je Note 9 zapravo S9+ s dodatkom olovke i mrvicu većim ekranom, ali tu je sada i baterija kapaciteta 4000 mAh, koja bi trebala da osigura produženu autonomiju.

Nedugo nakon predstavljanja, na internetu su već osvanule fotografije rastavljenog Note-a 9, koje nam daju uvid u sve šta se nalazi ispod poklopca. Prvo što je vidljivo je fizički veća baterija, koja sada ima veći kapacitet, ali joj je gustoća ćelija ostala ista, kako bi se izbeglo ponavljanje priče s Note-om 7. Zbog toga zauzima više prostora, pa su ostale komponente morale da budu preraspoređene i realno – stisnute, što je rezultovalo fizički manjom matičnom pločom.



Kućište S Pen olovke je nešto čvršće, USB-C port lakše izmenjiv, a vidljivi su i fizički veći zvučnici, što bi svakako trebalo da osigura veći kvalitet zvuka.

Novost su vidljive bakrene ploče i cevi. Njihov oblik i dimenzije u startu garantuju bolji protok toplote od procesora, što bi trebalo da rezultuje ređim termalnim throttlingom, koji bi se isto tako trebao pojaviti osetno kasnije nego u drugim uređajima.

Najkrhkiji deo uređaje ostaje zakrivljeni Edge ekran, kojeg je prilično lako polomiti prilikom rastavljanja uređaja.


Više fotografija rastavljenog Note-a 9 pogledajte ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.