Ovogodišnji iPhone-i dolaziće bez adaptera za slušalice


Kada je Apple, predstavljajući iPhone 7, povukao kontroverzan potez uklanjanja 3,5-milimetarskog jacka za slušalice, donekle se u očima zagriženih ljubitelja slušanja muzike (na svemu osim Apple-ovim slušalicama) "spasio" pakovanjem pripadajućeg adaptera uz iPhone. Kupci iPhone-a 7 i kasnijih modela do sada su uvek tako u paketu sa uređajem i Lightning slušalicama dobijali i adapter s Lightning priključka na 3,5-milimetarski. Do sada, kažemo.

Naime, prema novim informacijama Apple će ove jeseni predstaviti čak tri nova modela iPhone-a o čemu smo već izveštavali. Ali, CNet saznaje kako niti uz jedan od tih modela spomenuti adapter neće biti isporučivan. Prvi puta se ova informacija pojavila pre nekoliko meseci kao spekulacija, a sada se navodno radi o iz više izvora potvrđenoj činjenici.

Vlasnicima budućih generacija iPhone-a tako će preostati da se koriste pripadajućim Lightning slušalicama, 150 dolara "teškim" bežičnim AirPods-ima, ili pak da Apple-u daju još 9 dolara za Lightning-to-3,5mm kabal.

Povezavši informaciju o vrednosti kompanije od bilion dolara i njenu "naviku" spajanja svega i svačega sa posebnim adapterima, na Internetu je neko već pokrenuo i šala na račun Apple-a:

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.