PUBG Mobile preuzet više od 100 miliona puta


Od kako je odeljenje za mobilni gaming kineske korporacije Tencent ušlo u partnerstvo sa kompanijom PUBG Corporation koja proizvodi igru PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) za PC računare i izdao PUBG Mobile za Android i iOS platforme, mobilna verzija igre sve je popularnija. U svojem najnovijem izveštaju Tencent se pohvalio da je broj preuzimanja PUBG Mobile-a prešao brojku od 100 miliona, a u to se ne ubrajaju gameri iz Kine, Japana i Koreje, što znači da je ukupna brojka znatno veća.

Igra koju su za mobilne platforme "portovali" developeri kompanija Lightspeed i Quantum Studios, u međuvremenu je dobila i verziju za PC računare koja dolazi sa službenim Gaming Buddy emulatorom, a ona je takođe sve popularnija, najviše stoga što je besplatna (kao i osnovni PUBG Mobile) te ne traži snažan računarski hardver.

Kako bi još više marketinški ojačao brand, Tencent je ušao u partnerstvo sa filmskom kućom Paramount Pictures, čime je u PUBG Mobile doneo dodatne sadržaje koji su povezani sa filmom Mission: Impossible - Fallout (Nemoguća misija 6). To znači da za pozadinsku muziku igre možete odabrati poznatu muzičku temu iz čuvenog filmskog serijala, dobijati specijalne padobrane ukrašene filmskim motivima te osvajati specijalne nagrade.

Iako je mobilna igra besplatna, Tencent-u je do sada donela više od 30 miliona dolara koje su igrači potrošili na "kozmetičke dodatke" koji nemaju nikakvog uticaja na gameplay.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.