Sony kreirao najotpornije i najbrže SD kartice ikad


Sony je predstavio svoju novu liniju SD memorijskih kartica pod nazivom Tough, a za koje tvrde da su najotpornije i najbrže kartice ikad napravljene. Nove UHS-II SD kartice nose SF-G TOUGH specifikaciju i dizajnirane su za sve korisnike koji žele da sadržaj na njima ostane siguran nakon što su izvađene iz kamera.

Dok je većina današnjih SD memorijskih kartica kreirana iz tri dela, Sony Tough imaju monolitnu strukturu iz jednog dela i bez praznog prostora unutar kartice, što ih čini do 18 puta jačim od ostalih kartica. Potpuno zatvorene, sa dizajnom bez prekidača za zaštitu od pisanja i bez vidljivih rebara, ove kartice su otporne na padove sa visine od 5 metara, te na rendgenska, magnetna i antistatična zračenja, imaju UV zaštitu, kao i IPX6 i IPX8 sertifikate što znači da su otporne na prašinu i vodonepropusne su.

Osim ekstreme izdržljivosti, ove kartice nude i velike brzine pisanja - do 299 MB/s i brzine čitanja do 300 MB/s. Kartice će biti dostupne sa kapacitetima od 32, 64 i 128 GB, a cene i dostupnost će naknadno biti objavljeni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.