[VIDEO] Tesla automobil ''leteo'' 30 metara


Jedan Kanađanin je nedavno previše nagazio svoju Teslu, a u brzini nije na vreme primetio pružni prelaz – naleteo je na nagib na prelazu koji ga je bukvalno katapultirao u vazduh. Bezbednosne kamere sa jednog objekta zabeležile su ovaj neverovatan let, a nakon što je više od 30 metara automobil proveo u vazduhu, lupio je o asfalt, proklizao na parking i udario u automobil.

Iako je brzina bila izuzetno velika, a situacija prilično opasna, vozač i putnik koji su se nalazili u automobili mogu da budu srećni što su prošli samo sa lakšim povredama. Nakon izlaska iz bolnice, vozač je uhapšen i protiv njega je podignuta prijava zbog opasne vožnje te će se u oktobru pojaviti na prvom saslušanju pred sudom.

Elon Musk nedavno je komentarisao kako, od brojnih i teških saobraćajnih nesreća mediji uvek posebno prenose informacije o nesrećama Teslinih vozila, a ako bude komentarisao ovaj događaj, verovatno će kao i u prethodnim situacijama naglasiti izdržljivost njegovih automobila jer uprkos velikoj brzini, putnici u vozilu nisu teže povređeni.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.