AnTuTu objavio popis 10 najbržih Android telefona u avgustu 2018.


Gotovo da nema nedelje, a da se negde u svetu ne predstavi neki novi telefon. Najveći broj novih modela izbacuju kineske kompanije, ali su uredno gotovo u stopu prate i ostali proizvođači, poput na primer južnokorejskog Samsung-a.

Da bi se što lakše snašli u moru različitih modela, AnTuTu je objavio popis 10 najbržih Android telefona za mesec avgust. Kao što je vidljivo iz priloženog grafikona prvih sedam mesta lestvice ubedljivo pripada telefonima kineskih proizvođača, poput Xiaomi-ja, Meizu-a, Vivo-a i drugih.

Na prvom mestu lestvice nalazi se Xiaomi-jev Black Shark, koji trenutno slovi za najbrži Android telefon. Podsetimo, reč je o telefonu za gamere koji se temelji na Snapdragon-u 845 kao i ostali telefoni sa lestvice, a koji je na AnTuTu benchmarku osvojio 292.887 bodova.



Drugo mesto lestvice pripalo je Meizu-ovom telefonu Meizu 16 Plus koji sa 291.025 bodova neznatno zaostaje za Black Sharkom. Na trećem mestu lestvice nalazi se Smartisan-ov R1, a koji je osvojio 289.490 bodova.

Među kinesku ekipu kao uljez ubacio se i jedan mobitel iz Južne Koreje. Reč je naravno o Samsung-ovom telefonu Galaxy Note9 koji za vodećim Black Sharkom zaostaje za 9.929 bodova čime je osvojio osmo mesto na lestvici.

Zadnje, deseto mesto na lestvici zauzeo je Xiaomi-jev MIX 2S koji je u AnTuTuu uspeo osvojiti 265.256 bodova.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.