Galaxy S10 će biti značajno redizajniran - potvrdilo vodstvo kompanije


O Samsung-u Galaxy S10 svakako je prerano razmišljati u smislu kupovine, jer još ni blizu ne znamo kako će izgledati, ni koje će sve promene u odnosu na prethodnika doneti. Ali, s obzirom da se radi o jubilarnom, desetom Galaxy-ju S, sasvim opravdano je očekivati nešto novo i posebno.

Do sada se moglo čuti više glasina o ovom uređaju, a nedavne su počele sa sugestijama da će uređaj doći sa ukupno pet kamera, tri nazad i dve napred.

Najnovije informacije stižu iz samog vodstva kompanije, dakle nisu glasine. Naime, izvršni direktor Samsung-ove mobilne divizije u intervjuu kineskim medijima je dao do znanja da će S10 svakako doživeti značajnu promenu u dizajnu. Šta je pod ovim mislio, teško je reći, ali je sada prilično izvesno da će S10 i po pitanju dizajna biti još zanimljiviji od prethodnika.

Isto tako treba reći da će S10 najverovatnije stići u tri verzije, s različitim dijagonalama ekrana, koji će se međusobno možda razlikovati u još nekim detaljima.

Galaxy S10 će po svoj prilici svetlo dana ugledati tek na MWC-u u Barseloni, dakle u februaru sledeće godine, ili na nekom posebnom eventu par nedelja kasnije, tako da u prodaju stigne na proleće.

Ono što je takođe sigurno su novi procesori. Naime, nakon što je Huawei krajem avgusta predstavio prvi 7nm čip, – Kirin 980, nakon čega je isto učinio Apple prilikom predstavljanja novih iPhone-a, za očekivati je da će i Samsung odgovoriti sa 7nm Exynos-om, odnosno novom generacijom Qualcomm-ovog Snapdragon-a u modelima za američko tržište.

Napomena: Naslovna slika je samo ilustracija i ne predstavlja stvarne proizvode

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.