Huawei Mate 20 Pro u originalnoj zaštitnoj maskici


Još oko tri nedelje ostalo je do službenog predstavljanja Huawei-ja Mate 20/Pro, pa tako uz teasere koje kompanija redovito pušta, stižu i službene slike koje baš i nisu namerno puštene. Najnoviji takav primer su renderi uređaja u službenim zaštitnim maskicama, u kojima Huawei Mate 20/Pro pokazuje sve svoje čari.

Vidimo da je zub na vrhu ekrana ovoga puta nešto širi, a kako saznajemo, razlog tome je navodno nova Face Unlock tehnologija, odnosno mesto za njenu kameru, u društvu sa slušalicom, koja će verobatno istovremeno biti i spoljni zvučnik.



Na dnu uređaja vidimo bradu koja je ipak manja nego na modelu P20 Pro ili nekim drugim Android-ima, a razlog zbog čega nije mogla potpuno nestati verovatno leži u činjenici što bi takva izrada znatno podigla cenu. Uostalom, videli smo koliko su sulude cene novog iPhone-a.

Što se ostalih detalja tiče, već je na IFA sajmu u Berlinu najavljeno da će Mate 20 Pro biti prvi uređaj pokretan prvim 7nm procesorom – Kirin-om 980, a sudeći prema teaserima i procurelim fotografijama, na poleđini možemo očekivati trostruku kameru u četvrtastom rasporedu zajedno s blicem. Novost će verovatno biti i upravljanje kamerom ispod površine vode, što do sada baš i nije funkcionisalo ni na kojem smartfonu.

Za sve ostale detalje moraćemo pričekati 16. oktobar i službeno predstavljanje u Londonu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.