iFixit rastavio iPhone Xs i iPhone Xs Max


I dok početka prodaje novog iPhone-a Xs i iPhone-a Xs Max kod nas još uvek nije poznat, na većim tržištima započela je juče. Tako su znatiželjnici već došli u posed pojedinih primeraka ovih uređaja, a među njima i iFixit, poznat po rastavljanju svega živog i neživog.

Tako sada možemo videti kako izgledaju iznutrice novih iPhone-a, a saznali smo i tačan kapacitet baterije. Apple karakteristike baterije uvek izriče u satima ili danima, što nam baš i ne daje jasnu sliku, jer je potrošnja individualnog karaktera.

Tako je iFixit saznao da baterija manjeg iPhone-a Xs ima kapacitet od 2658 mAh, dok veći iPhone Xs Max raspolaže sa 3174 mAh.



Što se ostalih detalja tiče, novi iPhone dolazi sa još boljom zaštitom od prodiranja vode i prašine, ali je zato teže odvojiti ekran od ostatka kućišta, što može imati fatalne posledice ako se prilikom odvajanja ne pripazi.

Ukupno gledajući, oba nova iPhone-a imaju relativno dobru ocenu popravljivosti 6/10, i to zahvaljujući činjenici što je sklapanje fokusirano na šrafove više nego lepak kao kod nekih drugih uređaja. S druge strane, ako slučajno razbijete zadnje staklo, velik broj komponenti će morati da bude odstranjen i kasnije vraćen, što će serviserima zadavati glavobolje, ali će vam to zato dobro naplatiti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.