Ništa od Apple-ovog Touch ID-ja ispod ekrana u skoroj budućnosti


Ming-Chi Kuo donosi novo predviđanje koje se tiče Apple-a (ovaj put kao zaposleni TF Internationala), u kontekstu još uvek relativno sveže tehnologije senzora otisaka prstiju smeštenog ispod ekrana.

Prema poznatom analitičaru, verziju Touch ID-ja implementiranu ispod ekrana ne treba očekivati u skorije vreme. Apple bi se trebao usredotočiti na svoju Face ID tehnologiju te stoga neće biti potrebe za vraćanjem Touch ID-ja u novom obliku.

Face ID će i dalje ostati Apple-ovo bezbednosno rešenje za njihove nove iPhone jer se kompanija iz Cupertina u ovom trenutku odlučila posvetiti investicijama u tehnologiju poboljšane stvarnosti. Face ID tehnologija trebala bi da bude implementirana i u buduće modele iPad-a.

Kuo smatra kako će s druge strane, proizvođači Android uređaja nastaviti da promovišu senzore otisaka prstiju smeštene ispod ekrana radi postizanja određene diversifikacije na trenutno u određenoj mjri zasićenom tržištu, uprkos nezrelosti same tehnologije i činjenici da je njena implementacija iziskuje OLED ekrane.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.