OnePlus 6T dolazi sa in-display čitačem otisaka prstiju


Nakon što smo to saznali iz glasina, a i zahvaljujući logičnom zaključivanju nakon izlaska odgovarajućeg Oppo-vog modela, vodstvo OnePlus-a je juče službeno objavilo da će njihov sledeći telefon, dakle OnePlus 6T kao novost doneti in-display čitač otisaka prstiju.

Prema njihovim navodima, o ugradnji ovakvog čitača razmišljali su još od modela OnePlus 5T, ali tehnologija tada još nije bila dovoljno zrela. Sada su se stekli uslovi da je takav čitač dovoljno brz i precizan da zadovolji visoke kriterijume koje je OnePlus očito postavio u svom poslovanju.

Zbog ugradnje ovakve vrste čitača, novi će uređaj malo narasti u debljinu, tj. za 0,45 milimetara u odnosu na OnePlus 6. Kao dodatak, vodstvo kompanije objavilo je i screenshot koji najbolje ilustruje dolazak in-display čitača otiska prsta na OnePlus 6T.

Najzanimljiviji detalj na slici je, pak, datum. Ako nam je OnePlus ovime nešto želeo da kaže, onda će OnePlus 6T biti predstavljen 17. oktobra, dakle za nešto više od mesec dana, iako se prvo nagađalo da će se to dogoditi u novembru. Ukoliko se sve zaista odigra po ovakvom scenariju, obnova će se dogoditi samo 5 meseci nakon što je predstavljen OnePlus 6.

Ne zaboravimo dodati da glasine sugerišu i ugradnju manjeg zuba na vrh ekrana, što je donekle potvrđeno i na fotografiji kutije novog modela.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.