OnePlus 6T: Poznati novi detalji i cena osnovnog modela


OnePlus 6T vrlo verovatno stiže 17. oktobra i ako je verovati do sada dostupnim informacijama, predstavljaće najveću "T" nadogradnju u odnosu na originalni model do sada. Za razliku od OnePlus-a 6, imat će in-display čitač otisaka prstiju, dakle ispod ekrana, a ne na poleđini, što je potvrdilo i samo vodstvo kompanije. Druga novost je manji, "waterdrop" zub na vrhu ekrana, a prema najnovijim glasinama, 6T donosi i poboljšanu kameru.

Novo curenje informacija otkriva da će OnePlus 6T doneti 25 MP selfie kameru, dok će se na poleđini naći 12+20 MP kamera u kombinaciji sa TOF (Time-of-flight) 3D senzorom, što bi trebalo rezultovati još boljom rezultatima u slabijim uslovima osvetljenja. Koliko je u ovom istine, videćemo kad uređaj bude službeno predstavljen.

Od ostalih detalja navedimo da će i ekran verojatno malo narasti, tj. sa 6,28 na 6,4 inča, dok bi ukupne dimenzije trebale ostati otprilike iste. Pokretačka mašina se neće menjati, dakle ostaće Snapdragon 845 u kombinaciji sa 6 ili 8 GB RAM-a i 64, 128, odnosno 256 GB interne memorije. Baterija isto tako ostaje na 3300 mAh.

Ono što smo iz današnjih glasina još saznali je informacija o ceni. Naime, početni model, tj. 6/64 GB varijanta, u SAD će stajati 569 dolara, tako da možemo pretpostaviti da će cena u EU iznositi 569 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.