Potvrđene oznake tri modela Galaxy-ja S10


Iako je bilo informacija koje upućuju na zaključak kako bi Samsung mogao predstaviti četiri različita modela Galaxy S10 serije pametnih telefona, nove informacije govore kako će se ipak raditi o tri modela.

Internet stranica SamMobile i leaker Ice Universe objavili su navodne međunarodne oznake budućih Galaxy S10 telefona. To su SM-G970F i SM-G975F koji slede klasični Samsung-ov obrazac imenovanja modela uređaja, dok je oznaka trećeg modela SM-G973F.

Model s oznakom SM-G970F u prodaju dolazi sa 5,8-inčnim klasičnim flat ekranom, model SM-G973F imat će 5,8-inčni zakrivljeni ekran, dok će SM-G975F imati veliki 6,44-inčni zakrivljeni ekran.

Sva tri modela koristiće operativni sistem Android 9.0 Pie. Početni model sa flat ekranom imaće jednostruku zadnju kameru, manji model sa zakrivljenim ekranom dvostruku zadnju kameru, dok će najveći model imati ukupno pet kamera (trostruku zadnju kameru i dvostruku prednju kameru).

U planu je i verzija sa podrškom za 5G mreže, ali vrlo verovatno će biti dostupna isključivo na domaćem južnokorejskom tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.