Samsung Galaxy S10 navodno stiže sa ukupno pet kamera


U moru glasina koje su se do sada pojavile o Samsungu Galaxy S10, stigla je jedna koja se tiče kamere. Prema nekim izvorima, ovaj uređaj bi trebao da sadži ukupno pet kamera, ali tako što će imati dve napred i tri nazad. Čini se da trend, kojeg je modelom P20 Pro započeo Huawei, sledi sve više proizvođača, jer smo videli da postoji velika verovatnost da će se takva naći i na novom LG-u V40.

Naravno, treba videti na koji će način Samsung iskoristiti potencijal tri kamere i hoće li fizički povećati senzor, a dve kamere napred svakako bi trebale da osiguraju još kvalitetnije selfije s boljim bokeh efektom.

Kako će ova priča na kraju završiti, ostaje za videti, ali ne zaboravimo da su nedavno procurele fotografije izvesnog Nokia modela koje otkrivaju peterostruku kameru samo na poleđini. Zlobnici bi sada rekli da je nakon završetka trke u megapikselima započela trka u broju kamera, ali činjenica je da kvalitet fotografija na smartfonima svake godine beleži rast, što je već uzrokovalo veliki pad prodaje klasičnih (kompaktnih) fotoaparata.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.