Stiže novi Samsung Galaxy A7 sa zadnjom kamerom sa tri objektiva


Galaxy A7 najnoviji je uređaj kompanije Samsung iz A serije, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom. Novi Galaxy A7 će biti dostupan u slobodnoj prodaji i kod operatera početkom oktobra po ceni od 41,990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

“Samsung je posvećen da svim korisnicima uređaja iz Galaxy porodice donese suštinske inovacije, bez obzira na to ko su ili gde se u svetu nalaze”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Veoma nas raduje što možemo da vam predstavimo inovativne funkcionalnosti A serije kroz Galaxy A7, praktičan ali moćan uređaj koji je izrađen tako da vam svakodnevnicu učini i jednostavnom i izvanrednom”.

Trostruka kamera uređaja Galaxy A7 ima odlične karakteristike:
- Ultraširoki objektiv od 8MP, sa uglom od 120 stepeni. Iste širine vidnog polja kao i čovekovo oko, Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.
- Uz objektiv od 24 MP i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus uređaja Galaxy A7 omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.
- Objektiv od 24 MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvetljenosti.
- Uz pomoć Samsungove inteligentne funkcije za optimizaciju, Scene Optimizer, kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.



Prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, daje bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Uređaj ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Galaxy A7 takođe podržava i Dolby Atmos® tehnologiju za reporodukciju zvuka. Sa vrhunskim dizajnom stakla, bočnim senzorom za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatkim, neprekinutim zakrivljenim linijama, Galaxy A7 je i praktičan i udobno leži u ruci. Dostupan je u tri elegantne boje - plavoj, crnoj i zlatnoj kako bi se uklopio u svačiji lični stil.

Uređaj Galaxy A7 dolazi sa servisima Bixby, Samsung Pay i Samsung Health.

Tekst i foto: Samsung PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.