Uskoro stižu tri nove Nokije, možda i Nokia 9


Ljubitelji Nokia telefona uskoro će doći na svoje jer su sve glasnije glasine o novim modelima koji će uskoro ugledati svetlo dana. Tako su juče u Kini procurele i prve fotografije novog nepoznatog uređaja, za kojeg pretpostavljamo da će nositi ime Nokia 7.1 ili eventualno Nokia 7.1 Plus, a moguće je da se radi o dva različita uređaja, koji će se razlikovati u dimenzijama.



Uopšteno, radi se o modelu iz srednjeg cenovnog razreda, koji bi trebao da bude pokretan novim Snapdragon-om 710. Trenutno je poznato da je HMD Global za 4. oktobar najavio evente u Londonu i Milanu, ali u ovom trenutku nema potvrde da će na njima biti predstavljen upravo ovaj model.



Ni ova vest se nije pošteno ohladila, a sada već stiže nova, i to o modelu Nokia 9, kojeg verni obožavatelji već neko vreme iščekuju. Pretpostavka je da bi ovaj model trebao da bude pokretan Snapdragon-om 845, a najzanimljiviji deo trebala bi da bude peterostruka kamera na poleđini, čija je fotografija već jednom procurela. Međutim, dosadašnje informacije su sugerisale da je njegovo predstavljanje odloženo za kraj godine.

Bilo kako bilo, 4. oktobra će puno toga biti jasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.