Xiaomi Mi Mix 3 će podržavati 5G mreže


Do sada se pojavilo već nekoliko glasina o nadolazećem Xiaomi-ju Mi Mix 3, a u pokazivanju je učestvovalo i samo vodstvo kompanije puštajući razne teasere. Sada nam tako stiže najnovija fotografija ovog uređaja, koja otkriva jedan od najzanimljivijih detalja, a to je podrška za 5G mreže.

Naime, na statusnoj traci ovog uređaja jasno stoji simbol 5G, a testna oprema iza njega pokazuje kako je istovremeno spojen na više mreža, uključujući i 4G. Nažalost, slika nam ne govori o mogućnostima samog uređaja, odnosno kolike će brzine u 5G mreži postizati.

Vodstvo Xiaomi-ja navodi kako kompanija "ne može čekati" na početak rada komercijalnih 5G mreža, što upućuje na nameru da celu stvar malo pogura. Xiaomi Mi Mix 3 će svetlo dana ugledati tokom oktobra, čime bi mogao poneti titulu prvog komercijalnog 5G uređaja na svetu.

Naravno, kao takav će eventualno poslužiti operaterima za testiranje svojih mreža, ali s obzirom na vremenski okvir za komercijalni početak rada 5G mreža, malo je verovatno da ćete ih moći koristiti proe 2020. godine, a do tada će na tržište stići i drugi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.