Apple ukida kontraverzni ''beauty mode'' sa iPhone-a Xs i Xs Max


U ponedeljak je Apple u optjecaj pustio beta verziju iOS-a 12.1 koji bi uskoro trebala i da bude dostupna svima, a osim što donosi neke novosti, ukida i donekle kontroverzni "beauty mode" sa selfie kamere iPhone-a Xs i Xs Max.

Okrutna je istina da živimo u vremenima u kojima je najvažnije dobro izgledati na društvenim mrežama pa pod cenu i da u naravi nimalo ne ličite na svoj odraz na Instagramu. Verovatno donekle pod pritiskom trendova, Apple na kamere iPhone-a Xs i Xs Max implementirao Smart HDR funkciju koja za zadatak ima softverski namestiti algoritme i osigurati još bolje foto rezultate.

Ti rezultati se međutimmnogima nisu svideli jer su u poređenju sa selfie fotkama snimljenim iPhone-om X, ove sa novih Xs i Xs Max izgledale poprilično fejk, što je evidentno i sa ovih uporednih selfie fotografija koje objavljuje portal iDownloadblog.



Dobra vest je što novi iOS 12.1 koji će između ostaloga doneti podršku za grupne FaceTime video pozive, podršku za dual SIM na modelima iPhone XS, XS Max i XR ali i ukida taj agresivni beauty mode, kako potvrđuju oni koji su do sada već isprobali iOS 12.1 beta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.