HTC-ov blockchain telefon biće predstavljen 22. oktobra


HTC je poput mnogih drugih proizvođača telefona odabrao oktobar za predstavljanja novog modela. HTC će ovog puta predstaviti ponešto drugačiji telefon, svoj prvi blockchain telefon – Exodus.

Podsetimo, radi se telefonu sa hardverom osiguranim područijem za kriptovalute i decentralizovane aplikacije. HTC je sredinom maja naveo i kako će Exodus imati univerzalni novčanik za kriptovalute u kojeg će se moći spremiti bitcoin, lighting networks, etherum, dfinity i druge manje ili više poznate kriptovalute.

Kako tada tako i sada nema informacija o hardveru na kojemu će se temeljiti Exodus. HTC na svojim internet stranicama još uvek nije otkrio ništa o tome. Ali, otkrio je kratki video zapis na novo-otvorenom Instagram nalogu specijalno za blockchain telefon – Exodus.

Video prikazuje mali deo prednje strane telefona i ono bitnije datum kada će dotični biti predstvaljen svetu – 22. oktobra. Prema dosadašnjim informacijama koje su stigle izravno od Phila Chena (glavnog i odgovornog za ovaj projekt) cena telefona će biti oko 1.000 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.