iPhoneXS i XS Max se bolje prodaju bolje od prošlogodišnjih modela?


Ako ste mislili da se novi iPhone neće prodavati zato što je skup, onda ste se prevarili. Prodaje se, i to još bolje nego prethodnik. Naime, ako je verovati istraživanju kompanije Flurry Analytics, dvojac iPhone XS i iPhone XS Max prodaju se bolje od prošlogodišnjeg trojca iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, a to znači da kad uskoro krene prodaja iPhone-a XR, koji će stići taman pred prazničnu sezonu, Apple može očekivati nove rekordne rezultate.

Flurry Analytics svoje istraživanje temelji na učestalosti korišćenja određenih aplikacija iz App Store-a, a za prodaju najnovijeg Apple-ovog dvojca kaže da je Apple-u već sada osigurao 7% veće prihode nego što je to slučaj bio prošle godine. Možda se ovde ne radi o reprezentativnom uzorku, ali u ovom trenutku nemamo preciznijih podataka.

Neki drugi analitičari su isto tako već predvideli da bi ova serija iPhone-a trebala da bude uspešnija od prošlogodišnje, i to upravo zbog ponude većeg modela iPhone – XS Max, koji prilično odskače od Apple-ove dosadašnje ponude, i ulazi u svet u kojem je do sada neprikosnoveno vladao Android.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.