Novi Winamp na mobilne uređaje stiže sledeće godine


Iako se poslednjih godina Winamp održava isključivo na dobroj volji communityja i ljubitelja celokupnog Winamp-ovog nasleđa, iz Radionomy-ja (vlasnik Winamp-a) odlučili su se na potpunu revitalizaciju neprežaljenog audio softvera i ekspanziju istog.

Naime, Winamp za sledeću godinu priprema multiplatformnu aplikaciju koja će skupiti svu vašu muziku, podcaste i streaming servise u jednu lokaciju. "Sledeće godine stiže potpuno nova verzija sa Winamp-ovim nasleđem, ali sa potpunijim iskustvom slušanja. Korisnici će moći da slušaju MP3-jeve koje imaju kod kuće, isto kao i one na cloudu, podcaste, radio stanice ili playlistu koju su sami izradili. Ljudi žele jedno iskustvo na više platformi“, rekao je CEO Radionomyja Alexandre Saboundjian.

Kako nas Android i iOS verzije očekuju tek sledeće godine, već za sutra najavljen je update za desktop player. Ali, smatra se kako će se raditi pretežno o ažuriranju kompatibilnosti i rešavanju bugova, za sada.

Saboundjian nije otkrio koji servisi i na koji način će se implementirati u Winamp poput Spotify playlista, Audible-a i sličnih servisa.

„Ono što vidim danas jeste skakanje sa jednog playera na drugi, s jednog servisa na drugi, a smatram kako to nije završno iskustvo“, dodao je Saboundjian.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.