OnePlus 6T ipak stiže dan ranije


Nedavno smo objavili kako će OnePlus 30. oktobra predstaviti novi, poboljšani model svoje šestice – OnePlus 6T. Službeni događaj je bio najavljen, fanovi i novinari su počeli da rezervišu avio karte, sobe u hotelima, kako bi na vreme stigli u New York i lično prisustvovali predstavljanju novog telefona - OnePlus 6T.

Ali, ubrzo je stigla vest kako je za isti dan, u istom gradu rezervisao termin i Apple kako bi predstavio svoje jesenje novotarije. U tom trenutku OnePlus se našao u problemima, ako nastavljanja prema planu postojala je mogućnost da im većina tehnoloških novinara otkaže dolazak kako bi mogli da prate Apple-ov događaja.

Kako bi tačno znali na čemu su, OnePlus je poslao upit medijima koji su im odgovorili da ako ne promene termin na neki drugi dan da postoji mogućnost da Apple-ov događaj zaseni njihov. Jedini logični potez za OnePlus je bio da termin otkaže i ugovori novi, što i jesu.



Po novome, OnePlus 6T umesto 30. oktobra biće predstavljen dan ranije, 29. oktobra. Mesto održavanja (New York) i vreme predstavljanja (11:00 AM) je ostalo nepromenjeno.

Pomeranjem termina za dan ranije, OnePlus je delu fanova (prodato je više od 1.000 ulaznica) sigurno poremetio planove. Naime, mnogi su već unapred kupili avio karte, rezervisali hotelske sobe ili dogovorili privatni smeštaj kod rodbine ili prijatelja. Kako bi im se odužili, OnePlus je odlučio da sve dodatne troškove refundira, a fanovima koji zbog promene termina neće moći da prisustvuju događaju u potpunosti nadomeste sve troškove.

Više o tome, možete saznati na kompanijinom službenom forumu u postu postavljenom od strane Petea Laua, prvog čoveka kompanije OnePlus.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.