OnePlus 6T: Službeni render potvrđuje nagađanja o dizjanu


O OnePlus-u 6T, koji bi svetlo dana navodno trebao da ugleda 17. oktobra, znamo već praktično sve, a tome je doprinos dalo i samo vodstvo kompanije, puštajući teasere i najavljujući nove tehnologije. Ono što nam je nedostajalo je službena potvrda promene dizajna u odnosu na OnePlus 6, a to je maleni "waterdrop" zubić na vrhu ekrana, kojeg slobodno možemo nazvati i suzom.

Tako danas imamo prilike da vidimo službeni render, koji potvrđuje sve dosadašnje spekulacije iz pogleda dizajna. Ono što ostaje donekle isto je zadnja strana, ali bez čitača otisaka prstiju, koji će na ovom uređaju biti ugrađen u sam ekran (in-display).

Kao što je i sam izvršni direktor najavio, OnePlus 6T neće imati 3,5 mm audio jack, ali će mu zato baterija sa 3300 narasti na 3700 mAh, što i nije zanemarivo. Blagi rast će doživeti ekran, čija će dijagonala iznositi 6,4 inča, a operativni sistem će u startu biti Android 9 Pie.

Ostali detalji se poklapaju sa prethodnikom, što uključuje Snapdragon 845 procesor, 6 ili 8 GB RAM-a, te varijante sa 64, 128 ili 256 GB interne memorije.

Ono što nas, dakako, najviše zanima, jeste cena, za koju se nadamo da neće još jednom porasti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.